Kitarasankari 2012 haku käynnistynyt!

Kitarasankari 2012 lähestyy! Kitarasankari 2012 -kisakausi on virallisesti käynnissä! Finaali on tänä vuonna jälleen kilpailun isäntäkaupungissa Raisiossa Kerttulahallissa 5.-6. lokakuuta. Sitä ennen on odotettavissa paljon mielenkiintoista. Yksi taatusti kovimmista jutuista on kolme karsintailtaa Linnanmäen uudella Estradilla! Lintsin karsintapäivät ovat perjantait 27.7. , 3.8.  sekä 10.8. Päivän aikana saamme kuulla sekä kitaraklinikointia että huimia suomalaisia kitarasankari -esityksiä. Itse karsinnat käydään klo 17-19. Linkki sekä Linnanmäen että muihin karsintoihin tulee tänne pian, joten stay tuned! Suosittelemme myös lämpimästi diggailemaan Kitarasankaria Facebookissa!

Kitarasankari 2011 finaali

Kitarasankari -finaali oli huimaa soittoa ja kisaamista! Vuoden 2011 kitarasankariksi valikoitui Antti Mäki. Kaikki osallistujat väänsivät toinen toistaan komeammin, mutta lopulta tuomariston äänet vei porilaisen huima lavakarisma, tekninen taituruus sekä mainio kanssakäynti taustabändi Rock-It-Launcherin kanssa. Kuvassa Antti Mäki ja Tuomas Wäinölä (kuva: Timo Kulmala)              

OSALLISTU!

Kitarasankari -kisoissa ei taistella veren maku suussa, vaan saadaan korvaamattoman hienoja uusia kokemuksia ja kontakteja. Lavalla ei kuitenkaan kannata lähteä ihan noviisina “katselemaan”, vaan ehdottomasti uskoen omiin taitoihin ja kykyihinsä – asennetta on rock olipa tyylilaji sitten mikä tahansa! Tässä step by step -ohjeet ilmoittautumiseen: 1. Lue säännöt “Säännöt” -välilehdeltä 2. Ilmoittaudu mukaan kisaan TÄSTÄ LINKISTÄ, Tällä hetkellä varmistuneita live-karsintoja on Linnanmäen karsinnat 27.7., 3.8. ja 10.8.2012. Voit myös ilmoittautua mukaan ainoastaan esim. Youtube yms. tyyppisen videoesityksen kanssa, ilmoittautumislomakkeessa...

SÄÄNNÖT

KITARASANKARI 2012 SÄÄNNÖT

Kilpailun järjestäjä/ oikeuksien haltija on Eastway Oy tytäryhtiöineen ja yhteistyökumppanei- neen. KITARASANKARI –kilpailu ja sen nimi ovat rekisteröityjä (PRH rek.no 246644) tavara- merkkejä

2.

KITARASANKARI- kilpailun tarkoituksena on löytää vuosittain henkilö, joka täyttää parhaiten ko. tittelin vaatimukset. Ne on tarkemmin kuvattu sääntöjen kohdassa 8. Valintatapa, -prosessi ja kilpailuosiot päätetään vuosittain ja niistä kerrotaan tapahtuman verkkosivuilla, osoitteessa: www.kitarasankari.fi

3.

Kilpailu on avoin sekä ammattimuusikoille että harrastajille, naisille ja miehille. Kilpailuun osallistuvien on oltava vähintään 18 vuotta täyttäneitä vuoden 2012 finaalipäivään mennessä ja se mukaan lukien. Yläikärajaa ei ole. Tittelin voi voittaa vain kerran.

4.
KITARASANKARI -kilpailuun voi ilmoittautua seuraavin tavoin:

  • -  YouTube –t tai Vimeo- taltioinnilla
  • -  perinteisellä taltioinnilla (dvd)
  • -  karsintatapahtumien kauttaTarkemmat tiedot ja ohjeet löytyvät tapahtuman web-sivuilta.

    Kaikki ilmoittautuneet hyväksyvät kilpailun säännöt. Sitoumukseen kuuluu, että järjestäjät saa- vat kaikki oikeudet em. tallenteiden käyttöön ja esittämiseen kanavasta riippumatta.

5.

Kilpailun finaalin ajankohdasta ja paikasta on tiedot kilpailun kotisivuilla. Sitä ennen pidettä- vistä välikarsinnoista kerrotaan samoilla sivuilla ja niihin hyväksyttyjä kilpailijoita informoi- daan myös henkilökohtaisesti

6.

Kilpailussa jokainen kilpailija voi käyttää omaa kitaraansa ja efektilaitteitaan. Viimeksi maini- tuissa järjestäjä kuitenkin pidättää oikeuden hyväksyä tai olla hyväksymättä ko. laitteet. Kilpai- lussa esitettävät kappaleet päättää järjestäjä ja niistä tulevat aikanaan ennakkotiedot näille sivuille. Karsintaprosessin eri vaiheissa voidaan käyttää sekä taustabändiä että valmiita taus- tanauhoja – näistä päättää järjestäjä, samoin kuin kilpailun kaikista osioista ja niiden esitysjär- jestyksestä.

7.

Valinnat tehdään joko järjestäjän nimeäminen raatien, yleisöäänestyksen (mukaan lukien verk- kosivut) tai niiden yhdistelmien toimesta tai perusteella. Raatien kokoonpanot ja tarkemmat valintamenettelyt, sekä päivämäärät ilmoitetaan tapahtuman web-sivuilla.

8.

Kitarasankarin valinnan perusteina ovat seuraavat asiat: a. tekninen taito
b. improvisointikyky
c. monipuolisuus

d. tyylitaju
e. soundi
f. persoonallisuus
g. ulkoinen olemus
h. yhteistyö yhtyeen kanssa i. yleisökontakti

Loppukilpailussa painotukset em. taitojen ja ominaisuuksien kesken ovat asioita, joista päättää kulloinkin istuva raati. Kilpailukappaleet valitsee järjestäjä, ellei toisin ilmoiteta.

9.

Järjestäjällä on oikeus hylätä tai evätä kilpailun kaikissa vaiheissa huumausaineiden vaikutuk- sen alaisen kilpailijan osallistuminen. Tämä sääntö koskee myös alkoholia, mikäli esiintyjä on selkeästi humaltunut. Arvion tekee paikalla oleva järjestäjän edustaja.

10.

Kilpailijat voivat osallistua sekä web- että klubikarsintoihin. Näissä syntyvälle audiovisuaali- selle materiaalille (tallennusmuodosta, tekijästä ja jakelukanavasta riippumatta) järjestäjillä on kaikki vapaat esitysoikeudet, sekä lupa sopia niiden käytöstä kolmansien osapuolien kanssa tapahtuman markkinointi-, pr- tai muussa oheismateriaalia.

11.

Karsintoihin tai semifinaaleihin osallistumisista ei makseta esiintymispalkkioita tai matkakulu- ja. Finaaliin kutsutuille hoidetaan majoitus ja ruokailu.

12.

Järjestäjä ilmoittaa erikseen voittajan palkinnoista ja muista valintaprosessiin liittyvistä asioista niiltä osin kuin niitä ei näissä säännöissä ole mainittu.

13.
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tarkistaa, tulkita tai muokata näitä sääntöjä. 14.

Semifinaaliin ja finaalin valituille tehdään kirjallinen sopimus, jossa vahvistetaan em. sääntö- asiat ja sitoutuminen kilpailuprosessiin.Leave a Reply